BENPAN

Kompanija
/Tehnologija

BENPAN

Montažni armirani betonski paneli

* Kuće Benpan izgrađene su od izdržljivih i arhitektonski jedinstvenih betonskih elemenata. To je inovativna tehnologija koja vam omogućava da gradite neverovatno brzo i donosi vrhunske rezultate.
* Proizvodimo više od 10 vrsta proizvoda
* Naše montažne armirane betonske ploče imaju EU certifikat i CE oznaku.

Prednosti:

Inovativna tehnologija za projektovanje i izgradnju armirano betonskih konstruktivnih elemenata

Tehnologija BENPAN zasniva se na upotrebi rebrastih armirano betonskih zidnih ploča i podnih ploča ojačanih fibro vlaknima

Tehnologija

Tehnologija BENPAN omogućava kompletnu proizvodnju strukture kuće u fabričkim uslovima. Svaki zid se meri do milimetra tako da se naknadna montaža kuće izvodi kao da se slažu kockice LEGO. Gotovi elementi se isporučuju na gradilište i ugrađuju na temelj. Spoljni zidni elementi imaju nekoliko opcija fasade: beton, malter, drvo itd. Ovo omogućava da će zidovi kuće biti postavljeni u roku od nekoliko dana. Zidni elementi su izrađeni od armiranog betona, u koji je izolacija već integrisana. Ovo istovremeno omogućava građevinske radove u bilo koje doba godine i garantuje velike uštede energije i niske troškove grejanja. Beton se smatra najpouzdanijim i najtrajnijim materijalom na svetu. U poređenju sa drvenim konstrukcijama, beton je najbolje otporan na vatru i pruža najbolju zvučnu izolaciju. Ako se ranije verovalo da izgradnja kuće od betona traje dugo, nova tehnologija dokazuje suprotno, pružajući nam priliku da kuću izgradimo za samo 45 dana.
Odabrani projekti

Naši nedavni radovi

Franšiza

Technologia BENPAN umożliwia produkcję prefabrykowanych betonowych elementów konstrukcyjnych i realizację budowy w każdej strefie klimatycznej.

Technologia ta umożliwia projektowanie różnych typów paneli ściennych w zależności od rozwiązań projektowych, jak również innych produktów betonowych. Z franczyzą BENPAN zyskasz dostęp do:
Potpuna kontrola proizvodnje omogućava da našim klijentima garantujemo najbolji kvalitet, cenu i servis.
Naše sedište
Srbija,Krusevac.
Kontakt
Email: info@benpan-balkans.com
Odgovorićemo vam u roku od
24 sata.
+381 80 0500406

DODATNE INFORMACIJE

    Prihvatam uslove privatnosti.